Як заморожені ягоди Ярофрут можуть підвищити ефективність вашого бізнесу: переваги для підприємств, HORECA та ритейлу

Якість продукції має особливе значення для успіху компаній, які працюють у сфері HORECA (готелі, ресторани, кафе) та ритейлі. Заморожені ягоди Ярофрут — це ідеальне рішення для бізнесу, бо на виробництві ми поєднуємо якість свіжої продукції, економічні вигоди заморожених ягід та широкий асортимент. Виробник Ярофрут є одним із найбільших дистриб’юторів західного регіону. Ми розуміємо потреби бізнесу, тому пропонуємо плідну співпрацю, щоб забезпечити стабільну якість заморожених ягід для HoReCa і зручність у приготуванні для клієнтів. Також під індивідуальне замовлення пропонуємо фрукти, овочі та ягоди для Retail, виробників та підприємств, які можемо імпортувати від перевірених постачальників у Європі за оптимальною ціною.

Переваги заморожених ягід для бізнесу від виробника Ярофрут

Заморожені ягоди Ярофрут — це не просто інгредієнт для ваших страв або товар на полицях магазину. Ми впровадили стандарти HACCP, використовуємо технологію заморозки IQF. Свіжість продукту підтверджується близьким регіональним розміщенням точок збору ягід і нашого виробництва, детальніше з географією походження сировини можна познайомитися на сайті.  Незалежно від сезону, ми гарантуємо якість заморожених ягід на високому рівні, продукт проходить ретельний відбір та заморожується у піку стиглості. Заморожені ягоди для HORECA відповідають вимогам, що дозволяють підтримувати стандарти бізнесу на найвищому рівні. Переваги заморожених ягід для підприємств від Ярофрут 一 розробка індивідуального пакування будь-якого доступного розміру та дизайну. Ягоди для Retail можливо купити оптом та фасувати в упаковки від 300 г до 3 кг. Щоби клієнти з кожного куточка України могли отримати заморожені ягоди для HORECA від Ярофрут, пропонуємо доставку власним транспортом, умови безкоштовних пропозицій читайте у підрозділі Доставка.

Як заморожені ягоди Ярофрут підтримують потреби HORECA 一 готові рішення для ресторанів, готелів та кафе

Виробник ЯРОФРУТ 一 один із лідерів, що виготовляє і постачає заморожені ягоди для HoReCa та харчової промисловості. Ми маємо налагоджене стабільне постачання сировини протягом усього року, незалежно від врожаю чи погодних умов, імпортних поставок. Пропонуємо заморожені ягоди для HORECA з широкого асортименту, понад 70 позицій, забезпечуючи економічні вигоди заморожених ягід для вашого бізнесу. Ягоди від виробника Ярофрут заморожуються у піковий період стиглості, що забезпечує їх незмінний смак і властивості протягом усього терміну зберігання.

Чому ритейлери обирають ягоди Ярофрут для своїх клієнтів

Заморожені ягоди Ярофрут мають тривалий термін зберігання, що дозволяє ритейлерам зменшити ризики втрат і ефективно керувати запасами. Ми пропонуємо продукцію, яку можна купити оптом, щоб забезпечити доступ до свіжого смаку та корисних ягід незалежно від пори року. Широкий асортимент продукції дозволяє задовольнити різні смаки та потреби клієнтів. Чи то класичні чорниця та полуниця, чи то більш екзотичні ягоди ми маємо рішення для кожного, щоб ритейлери розширили обсяг продажів у торгових точках. Ягоди для Retail пропонуємо за вигідною ціновою пропозицією, яка приваблива для мережевого продажу і кінцевого споживача.

Як заморожені ягоди Ярофрут допомагають підприємствам знижувати витрати та підвищувати якість

Переваги заморожених ягід для виробництв, бізнесу і підприємств від виробника Ярофрут у тому, що ми оптимізовуємо витрати без втрати якості самого продукту, надаючи економічні вигоди заморожених ягід. Ми гарантуємо якість заморожених ягід, їхню постійну доступність незалежно від сезону, що є ключовим для стабільної роботи та задоволення потреб клієнтів.  У нас індивідуальний підхід до співпраці з кожним клієнтом,  щоб ви могли замовити ягоди для Retail, інших підприємств харчової промисловості, і розглянули різні варіанти продажу нашої продукції у ваших продуктових мережах. Завдяки довгому терміну зберігання, ви можете купити ягоди оптом, щоб знизити витрати на логістику та зберігання. Заморожені ягоди Ярофрут вже готові до використання, що значно спрощує обробку та приготування. Оберіть якість заморожених ягід і надійність від виробника Ярофрут, щоб підвищити ефективність вашого бізнесу.

Маєте запитання? Залиште свої контакти і ми незабаром зв’яжемося з вами
Контакти
© 2023. «Yarofruit»
Прокрутити вгору